Algemene Voorwaarden

Welkom op de website van Blub zegt de Vis by Laura. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website, inclusief het inschrijf- en contactformulier.

1. Algemeen

Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt.

2. Inschrijven

Wanneer u zich inschrijft via ons inschrijfformulier, verstrekt u ons persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden gebruikt om uw inschrijving te verwerken en om contact met u op te nemen. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

3. Contactformulier

Als u ons contactformulier gebruikt, vragen wij u om uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht. Deze informatie wordt alleen gebruikt om uw vragen te beantwoorden en om contact met u op te nemen.

4. Gegevensbescherming

Blub zegt de Vis by Laura hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Wij nemen passende maatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming, tenzij dit wettelijk verplicht is.

5. Aansprakelijkheid

Hoewel wij ons best doen om de informatie op onze website actueel en correct te houden, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of omissies. Het gebruik van de informatie op deze website is voor uw eigen risico.

6. Wijzigingen

Blub zegt de Vis by Laura behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd. Het is uw verantwoordelijkheid om de algemene voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen.

7. Toepasselijk recht

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

8. Contact

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

Bedankt voor uw bezoek aan Blub zegt de Vis by Laura!